Hoe Norton Ad Blocker uitschakelen?

Als u iemand bent die op zoek is naar de meest geschikte manier om uzelf te beschermen tegen internet problemen, moet u meer te weten komen over Norton en hoe het u op vele manieren kan helpen. Het is een betrouwbaar antivirus programma van goede kwaliteit en kan u waar nodig van allerlei hulp voorzien.

U kunt deze applicatie gebruiken als u uzelf wilt beschermen tegen alle soorten gevaarlijke inhoud, zoals virussen, malware, hackers, enz. Als gevolg hiervan zou u er onmiddellijk meer over moeten weten met de hulp van het Norton Support team. Ze zullen het u gemakkelijk maken om de beste voordelen te verwerven en tegelijkertijd de kans op risico's met een ruime marge te minimaliseren.

Niet alleen dat, maar als u het grootste deel van de tijd online werkt, kunt u zich abonneren op verschillende aanvullende producten die door deze app worden aangeboden om uw veiligheid te verbeteren. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat uw werk en gegevens op de best mogelijke manier veilig en beschermd zijn. Al deze factoren zijn de redenen waarom Norton antivirus regelmatig door talloze mensen over de hele wereld wordt vertrouwd.

Het maakt niet uit hoe vaardig u bent met technologie en internet, het kan nog steeds een uitdaging zijn om Norton in te stellen volgens uw voorkeuren en vereisten. Maar betekent dat dat je moet afzien van het behalen van de beste resultaten? Nee.

In tijden als deze moet u contact opnemen met het technische ondersteunings team van Norton voor de nodige hulp. Ze zijn beschikbaar via allerlei communicatie diensten, waardoor u zich comfortabel en zelfverzekerd kunt voelen. Als u uw zorgen dienovereenkomstig uitlegt, zullen zij u binnen enkele minuten helpen.

Anders dan dat, zijn er een paar stappen die u kunt volgen als u de adblocker-functie wilt uitschakelen. Laten we ze nu gedetailleerd bekijken voor een beter begrip:

  • Het eerste dat u hoeft te doen, is de Norton-beveiligings toepassing op uw systeem openen
  • Zodra het programma begint te lopen, gaat u onmiddellijk naar het venster Instellingen
  • U krijgt een lijst met opties, tik op het tabblad Cookies en sitemachtigingen
  • Vanaf de bovenstaande stap krijgt u nog een lijst met opties, selecteer het alternatief Pop-ups en omleiding
  • Tik op de Block Switch die voor u beschikbaar zal zijn om de functie dienovereen komstig uit te schakelen

Als u problemen ondervindt met de bovenstaande instructies, bellen Norton ondersteunings nummer om hun klantvertegen woordigers om hulp te vragen.

Gerelateerde artikelen

Wat te doen als Norton geen verbinding kan maken met de server?


Popular posts from this blog

Hoe kunnen wij Norton Antivirus zet uit?

Hoe moet u Norton 360 VPN inschakelen?